21. februara 2018.
20:00

Mesto Događaja

Sava Centar Milentija Popovića 10, Beograd

Posle pune tri godine Nina Badrić ponovno dolazi u Sava Centar.

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade, naslovne strane, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama, samo su deo njene bogate karijere, a sjajna i verna publika za svaki njen nastup do poslednjeg mesta ispuni i najveće koncertne dvorane. Za Ninu je posebno bila uspešna 2016. godina jer je singl „Dani i godine“ dugo bio na vrhovima top lista i osvojio mnogobrojne nagrade. Pesmu mnogi već smatraju evergrinom, a tome u prilog ide i činjenica da je do sada video spot pregledan više od 15.000.000 puta.

„Čarobno jutro“, „Dodiri od stakla“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „Moje oči pune lјubavi“ neki su od njenih najvećih hitova koje će, uz još pregršt iznenađenja, podeliti sa beogradskom publikom ,21. februara, u Sava Centru! Ne propustite priliku da budete deo ove posebne atmosfere.

Nedavno je predstavila i novu pesmu „Mijenja se vrijeme“ kojom je oduševila fanove kako samom pesmom tako i novim izgledom.

Cena ulaznica: 1900, 2400 i 2700 dinara

Naknade & Ulaznice
RSD
$1.900,00
RSD
$2.400,00
RSD
$2.700,00

Sava Centar – Beograd

О САВА ЦЕНТРУ Сава Центар, највећи конгресни, културни и пословни центар у нашој земљи и један од највећих у региону је савремени центар изузетне домаће и међународне репутације чија делатност…