О САВА ЦЕНТРУ
Сава Центар, највећи конгресни, културни и пословни центар у нашој земљи и један од највећих у региону је савремени центар изузетне домаће и међународне репутације чија делатност обухвата организацију конгресних и свих врста уметничких скупова и манифестација.
Изграђен 1977. године, Сава Центар представља модеран комплекс смештен у једном од најлепших делова Београда, удаљен свега пет минута од центра града и 15 минута од аеродрома „Никола Тесла“. У његовој непосредној близини налази се више хотела Deluxe категорије. Један од њих, Хотел Crowne Plaza је стакленом пасарелом повезан са Сава Центром и заједно са њим чини јединствен архитектонски простор састављен од три целине: пословна зграда – објекат „А“, велика конгресно концертна дворана – објекат „Б“ и Хотел Crowne Plaza.
У протеклих више од три деценије Сава Центар је био место одржавања највећих међународних конгресних скупова, укључући КЕБС, Генералну Скупштину Светске банке и Међународног Монетарног Фонда, Генералну Скупштину УНЕСКО-а, 9. Самит несврстаних земаља, Скупштину Европске банке за обнову и развој (EBRD), Светске конгресе рудара, ортопеда, стоматолога, хирурга… У Сава Центру су гостовала највећа имена светске уметничке сцене, а у њему се већ годинама одржавају значајне културне манифестације као што су ФЕСТ, БЕМУС, БИТЕФ …

Клијентима и посетиоцима Сава Центра на располагању су: издавање пословног и комерцијалног простора, угоститељске услуге и кетеринг, ексклузивне продавнице и бутици, уметничке галерије, књижаре, банке, путничке и рент-а-кар агенције, интернет, професионална служба безбедности, паркинг…

RADNO VREME BLAGAJNE
tick ruka
10-20h (radnim danom)
10-15h (subotom)
i 1 sat pre početka manifestacije
Telefon: 220-6060

12 Predstojeći događaji

Sortiraj prema

Koncertom u Sava centru Umetnički centar Talija obeležiće 20 godina postojanja i uspešnog rada. Tokom protekle dve decenije Talija je izvela više od 5000 koncerata predstavlјajući izrazito bogato nasleđe naših prostora, na kome su se susretali mnogi narodi, carstva i religije. Preko 450 učesnika sa zadovolјstvom i lјubavlјu približiće vam posebnu energiju Talije.

Zvanična prodaja karata za koncert u Sava Centru 16.02.2018. godine, počeće 1. decembra 2017. godine. Karte možete nabaviti na blagajni Sava Centra, na svim prodajnim mestima Eventima i Ticketline-a, po sledećim cenama: 2000, 1800, 1600 dinara.